FAQ

Alles wat je moet weten over Digital Signage
Home / FAQ

Ja! Natuurlijk zorgen wij dat gebruikers van onze producten terecht kunnen met hun vragen bij een van onze supportmedewerkers. Stuur uw support vragen naar info@signagesolutions.com of stel uw vraag per telefoon op nummer 075-6146009.

Signage Solutions levert haar producten exclusief aan signmakers. U kunt daarom contact opnemen met uw eigen signmaker en vragen naar onze oplossingen. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen of bellen met uw vraag, zodat wij kunnen kijken welke van onze dealers bij u in de buurt gevestigd zijn. U kunt ons bereiken via info@signagesolutions.comof per telefoon 075-6146009

Ons productassortiment is te bekijken in ons Signcenter in Westzaan. Hier kunt u alle digital signage oplossingen uit ons portfolio werkend zien. U kunt een afspraak maken voor een bezoek via info@signagesolutions.com  of per telefoon 075-6146009.

Ja, natuurlijk! Iedereen kan met onze producten werken. We hebben onze systemen zo ingericht dat je met algemene computerkennis en de handleidingen uit de voeten kunt. Mocht je toch liever een voorbeeld zien, dan kun je via onze tutorialpagina handige instructievideos bekijken. Mochten er vragen zijn, dan kun je onze helpdesk bereiken via mail en telefoon. Je vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Ja ,dat kan. Ons systeem heeft een optie waarmee je kunt aangeven dat het display in de ochtend aan moet gaan en in de avond uit moet gaan. Of bijvoorbeeld dat het display ingeschakeld is tijdens kantoortijden, winkeltijden of andere flexibele openingstijden. Hiermee bespaar je energie.

Er is geen maximum aantal displays wat gebruikt kan worden in combinatie met onze software. Het enige wat van invloed is, dat is het aantal licenties wat is aangeschaft. Per player is er een licentie nodig.

Digital signage is een digitaal display dat is verbonden met een netwerk wat je op elk moment gemakkelijk en plaats onafhankelijk kunt bewerken. Advertenties, reclame-uitingen, boodschappen en andere belangrijke informatie kunnen via het display zowel intern als in de openbare ruimte getoond worden. Bijvoorbeeld bij evenementen, in winkels, warenhuizen of andere kleinere detailhandelszaken. In de zorg en welzijn, in het openbaar vervoer, in bedrijven, in het onderwijs of op een andere relevante plaatsen.

Ons systeem is eigenlijk voor iedereen geschikt. Voor elke gemeentelijke organisatie, voor elke winkel en ieder bedrijf. Iedereen kan met ons systeem werken! Ons systeem is een zeer effectieve en efficiënte manier om mensen op een gemakkelijke manier te informeren, maar ook om nieuwe producten aan de man te brengen, aanbiedingen te tonen en om naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast kan digital signage goed werken als bewegwijzering of als informatiebord binnen bedrijven. Het maakt ook niet uit of je 1 scherm hebt op 1 of op meerdere locaties. Of meerdere schermen op meerdere locaties. Ons systeem is erg eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te beheren op afstand.

Daar kunnen we kort maar krachtig over zijn: eenvoud en gemak! Met onze webgebaseerde Android software is het publiceren van een eigen campagne zo gedaan. Iedereen kan ermee werken. Met de speciale digital signage software kiest de gebruiker voor een standaard indeling of maakt de gebruiker eenvoudig een eigen sjabloon bijvoorbeeld in de bedrijfshuisstijl. Upload de content en binnen enkele seconden verschijnt de boodschap op het display. Meerdere devices met dezelfde en/of verschillende content kunnen eenvoudig worden aangestuurd en allemaal vanuit dezelfde software omgeving. Voor het gebruik van de software is alleen een internetbrowser (en verbinding) nodig om de campagnes maken, te beheren en te publiceren.

Onze software is gebaseerd op het Android besturingssysteem en met de ingebouwde app is het publiceren van een eigen campagne zo gedaan. Met de speciale digital signage software van IP Digital kiest de gebruiker voor een standaard indeling of maakt de gebruiker eenvoudig een eigen sjabloon bijvoorbeeld in de bedrijfshuisstijl. Upload content en binnen enkele seconden verschijnt de boodschap op het display. Meerdere devices met dezelfde en/of verschillende content kunnen eenvoudig worden aangestuurd en allemaal vanuit dezelfde software omgeving. De software is webgebaseerd (in de cloud), dat wil zeggen dat er alleen een internetbrowser en verbinding nodig is om de campagnes maken, te beheren en te publiceren. Hierdoor bieden we ook een externe player aan, die van buitenaf te beheren is.

Van Signage Solutions krijgen de resellers allemaal een dealertraining aangeboden. In deze training wordt de software ook uitgelegd zodat dealers zelf met hun klanten aan de slag kunnen gaan. Mochten er vragen zijn of is er aanvullende hulp nodig, dan helpt een van onze medewerkers je graag verder. Ook op locatie bij de klant mochten er verstoringen zijn, waardoor het niet werkt.

Ja, dat kan. Je moet hiervoor wel de powerpoint presentatie omzetten naar een MP4 file (video) en deze via de player uploaden en op het display laten vertonen. Kan ik ook geluid laten afspelen? Ja, dat kan. De displays zijn voorzien van ingebouwde speakers en ook onze zuilen zijn voorzien van speakers. Zowel de vrijstaande zuilen als de folderzuil. Wanneer je echter een grote geluidsinstallatie wilt aansluiten op het scherm, dan is dat mogelijk via de HDMI-uitgang achterop de player of in de zuil.

We maken onderscheid in twee soorten licenties. Een licentie full en een licentie light. Met een licentie full is het gebruik van Android widgets inbegrepen, bij de licentie lite is dat niet het geval. Neem contact met ons op voor informatie en prijzen via info@signagesolutions.com of per telefoon op nummer 075-6146009.

De digital signage oplossingen van Signage Solutions zijn gebaseerd op het Android besturingssysteem. Hierdoor kunnen klanten er ook voor kiezen om gebruik te maken van de verschillende widgets die Android biedt.

Waarom gekozen voor Android en niet voor een ander besturingssysteem?

  • Apple (IOS) schrijft veel regels voor en houdt haar platform gesloten. Tot voor kort was het platform van Apple ook niet toegankelijk voor programmeurs. Er blijven veel restricties;
  • De omgeving van Android is naar eigen wens te ontwerpen. Het kan dus helemaal gepersonaliseerd worden;
  • Het Windows platform is veel minder stabiel en veroorzaakt zelf vaak veel werk. Het systeem moet vaak updates installeren, dit kost onnodig veel tijd;
  • Android heeft widgets en ook die zijn te personaliseren. Met het gebruik van widgets worden digital signage campagnes aantrekkelijker om naar te kijken.

Bij Android horen de bekende widgets, een van de grootste voordelen van het gebruik van dit platform. Eigenlijk is een widget een kleine applicatie die in een digital signage campagne gebruikt kan worden. En ook meerdere widgets tegelijkertijd, naast elkaar. Het doel van het gebruik van een widget in een digital signage oplossing is voornamelijk om informatie te tonen op een interactieve manier. Informatie van het internet of vanuit een applicatie kan worden getoond. Met een weer-widget kan het plaatselijke actuele weer of de meerdaagse voorspelling getoond worden. Het is door het gebruik van een widget niet nodig om eerst naar een website te gaan voor het weerbericht. De widget haalt de informatie als het ware op en is op deze manier snel te bekijken.

info@signagesolutions.com

+31 (0)75 614 60 09

www.signagesolutions.com