Eenvoudig aanpassingen maken, het gemak van een Digitale Menukaart

Eenvoudig aanpassingen maken, het gemak van een Digitale Menukaart
Altijd eenvoudig aanpassingen maken

Het gemak van een Digitale Menukaart

Heeft u een horecagelegenheid en wilt u voor uw klanten een moderne, handige menukaart achter de balie hangen? Overweeg dan eens om een digitale menukaart van IP te gebruiken. Met deze menukaart kunt u altijd eenvoudig aanpassingen maken, zonder dat hiervoor een drukker ingeschakeld hoeft te worden. U voert de aanpassingen direct in de gebruiksvriendelijke software in, waarna deze ook meteen te zien zijn. Zo zien uw klanten op de digitale menukaart altijd het menu dat helemaal up to date is. Met onze Menuboard app zorgt u er daarnaast voor dat uw menukaart helemaal aansluit op uw huisstijl.

 

Digitale Menukaart

Voor Horeca

Mensen raken er gewend aan om steeds meer dingen digitaal te doen. Speel hier met uw horecagelegenheid handig op in met een digitale menukaart van IP, die u achter de balie kunt hangen. Wij zijn al vanaf 2008 actief op het gebied van digital signage en hebben hierdoor een belangrijke plek op de internationale markt weten te verwerven. Wij hebben onze eigen software en methode ontwikkeld voor op het digitale display, die door vele bedrijven in binnen- en buitenland wordt gebruikt. U voegt hiermee ook in een handomdraai productvideo’s of kookvideo’s toe aan het display. Dit zal uw klanten nog meer prikkelen om iets lekkers uit uw menu te bestellen. U kunt hier zelfs ruimte op verhuren aan foodfabrikanten, die dan reclame kunnen maken voor hun producten. Voordeel voor u is dan niet alleen dat uw klanten getriggerd worden om deze producten te bestellen, maar dat uw leveranciers ook nog eens meebetalen aan uw investering.

 

Innovaties op het gebied van

Menukaarten

We vinden het bij IP belangrijk om te innoveren, om niet te wachten tot andere bedrijven met nieuwe ontwikkelingen komen. Wij hebben een enthousiast team op ons kantoor in Vianen, waar hard wordt gewerkt om onze producten steeds weer te verbeteren. Als u met ons in zee gaat, dan neemt u een stap richting de toekomst. U biedt uw klanten een handige, interactieve oplossing aan. Wij maken deze oplossing voor u geheel op maat. Per slot van rekening is geen enkele klant hetzelfde en willen wij horecagelegenheden ook de mogelijkheid bieden om zich te onderscheiden van de concurrentie. Hiervoor gaan we ook graag met onze klanten om tafel zitten om te kijken welke wensen zij precies hebben.

 

De gebruiksvriendelijke

Digitale Menukaart

Als u bij ons een digitale menukaart laat maken, dan bestaat deze in de regel uit een aantal onderdelen. Om te beginnen is daar onze digital signage software. Dit is de programmatuur waar de menukaart op draait en die wij helemaal aan uw wensen kunnen aanpassen. Daarnaast leveren wij uiteraard ook de hardware waar de software op moet draaien. In dit geval de schermen waar de menukaart op wordt vertoond. Wij zorgen dat alles netjes voor u wordt geïnstalleerd en dat uw mensen leren werken met onze digitale menukaarten. Zo kunnen de betreffende mensen eenvoudig de nieuwste aanbiedingen in beeld brengen.

 

Meer weten over

Menukaarten?

Wilt u meer weten over onze digitale menukaart voor horeca, of een van onze andere producten op het gebied van digital signage? Neem dan gewoon even contact met ons op. We gaan dan om tafel zitten om alle mogelijkheden door te spreken. We nemen alle wensen op dit gebied zeer serieus en zullen altijd ons best doen om hier volledig aan te voldoen. Per slot van rekening kunnen onze producten eraan bijdragen uw gasten een leuke ervaring te bieden in uw horecagelegenheid. Onze software is gebruiksvriendelijk en flexibel. Het maakt ook niet uit hoeveel digitale menukaarten er gebruikt gaan worden, onze software kan een ongelimiteerd aantal gebruikers aan. Meer weten? We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

 

Meer weten over

Digitale menukaarten?

Als u interesse heeft om meer te weten te komen over narrowcasting, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We nemen graag al onze mogelijkheden eens met u door.

Leave a Reply

Your email address will not be published.