Effectiever reclame maken met de digitale stoepborden van IP Digital

Effectiever reclame maken met de digitale stoepborden van IP Digital

De manier om mensen uw winkel binnen te krijgen

Effectiever reclame maken met de digitale stoepborden van IP Digital

Bent u op zoek naar een manier om effectief reclame te maken voor uw zaak? Een manier om mensen uw winkel binnen te krijgen met een stoepbord dat aanspreekt? Stoepborden zijn niets nieuws onder de zon. Elke winkel maakt wel gebruik van stoepborden, met advertenties voor nieuwe aanbiedingen. Een digitaal stoepbord is echter een effectievere, kostvriendelijker manier om reclame te maken. U kunt namelijk heel eenvoudig aanpassingen maken op uw scherm, zonder dat hier weer een drukker aan te pas hoeft te komen. Daar komt ook bij dat u altijd in een handomdraai nieuwe aanbiedingen en acties op uw scherm kunt laten zien. IP Digital is een toonaangevend bedrijf als het aankomt op digitale stoepborden. Wij leveren u niet alleen de borden in kwestie, maar ook de software waar deze schermen op draaien.

 

De evolutie van

De Stoepborden

Een stoepbord is een goede manier om klanten een winkel in te krijgen. Mensen lopen door een winkelstraat, waar de aandacht wordt getrokken door etalages, reclame-uitingen en stoepborden. Stoepborden kunnen net even dat extra zetje geven dat mensen nodig hebben om over de streep getrokken worden. Winkeliers zetten hier hun laatste aanbiedingen op, die op deze manier nog even extra onder de aandacht worden gebracht. Zo zijn stoepborden een effectieve trigger om nieuwe klanten te krijgen. Er kleven echter wel wat nadelen aan. Het is namelijk nodig om bij een nieuw stoepbord een heel traject te doorlopen. Er moet een nieuwe poster ontwikkeld worden, deze moet worden ontworpen en door een drukker worden gedrukt. Daarna is het wachten tot de drukker de poster klaar heeft en hij wordt afgeleverd. Dan is nog de vraag of alles op de poster klopt. Is dit niet het geval, dan kan het hele proces weer opnieuw beginnen. Met digitale stoepborden heeft u al deze problemen niet.

 

De voordelen van onze

Digitale Stoepborden

Als u bij IP Digital een digitaal stoepbord aanschaft, dan heeft u hiermee een effectieve manier in huis om snel aanpassingen te maken. Wij hebben software ontwikkeld waarmee deze aanpassingen snel worden gemaakt. Onze digitale displays brengen meerdere voordelen met zich mee.

U kunt altijd snel een aanpassing maken op het digitale stoepbord. Heeft u een nieuwe aanbieding waarvan u graag wilt dat uw klanten hiervan op de hoogte zijn? Een paar handelingen in de software en de nieuwe aanbieding staat klaar om klanten uw zaak in te trekken.
Met een digitaal stoepbord gaan uw kosten sterk omlaag. U hoeft niet langs een drukker om nieuwe posters voor in uw stoepbord te laten drukken, wat altijd weer kosten met zich meebrengt. Dankzij het feit dat u geen kosten hoeft te maken, kunt u het digitale stoepbord ook net zo vaak aanpassen als u maar wilt.
Op digitale stoepborden zit u niet vast aan stilstaande beelden. U kunt hier eenvoudig ook een filmpje aan toevoegen, waarmee u nog eenvoudiger de aandacht trekt.

Meer weten over

Digitale Stoepborden?

IP Digital is al jarenlang de expert op het gebied van digital signage. Wij verkopen oplossingen voor elke winkel, horecagelegenheid of andere plek waar informatie gedeeld moet worden met klanten. Neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. We nemen graag al onze mogelijkheden eens met u door.

Leave a Reply

Your email address will not be published.