Een LED scherm gebruiken voor het verspreiden van informatie

Een LED scherm gebruiken voor het verspreiden van informatie
Op zoek naar een effectieve manier om informatie te delen met klanten?

Een LED scherm gebruiken voor het verspreiden van informatie

Op zoek naar een effectieve manier om informatie te delen met klanten, gasten of bezoekers? Geen zin om iedere keer meer een nieuwe poster te laten drukken, met alle kosten en tijdverlies die daarbij om de hoek komen kijken? Dan is digital signage met IP Digital een ideale oplossing. Als u met ons in zee gaat krijgt u een LED scherm in uw gelegenheid hangen, waar u zonder problemen de nieuwste informatie en aanbiedingen op weergeeft. We verkopen een LED scherm voor buiten of binnen, waarbij u altijd op het mooiste beeld kunt rekenen dat u zich maar kunt indenken. Met behulp van de door ons zelf ontwikkelde software heeft u daarbij ook nog eens een eenvoudige, snelle manier om veranderingen te maken in de informatie die er op de schermen vertoond wordt.

 

Opzoek naar een

Led Scherm

Een LED scherm is een ideale manier om informatie te delen met de mensen die bij u over de vloer kopen. Voor bedrijven in de retail is een LED scherm de ideale manier om altijd de nieuwste aanbiedingen te laten zien. Wilt u hier snel een aanpassing in maken? Dan doet u dit met behulp van onze narrowcasting software altijd in een handomdraai. U heeft dan een prachtig, helder scherm waar klanten altijd de laatste aanbiedingen op kunnen zien. Bij IP Digital verkopen we schermen in meerdere verschillende formaten, altijd van de hoogste kwaliteit. Een LED scherm voor buiten kunt u ook bij ons krijgen. Dit zijn stevige schermen die tegen de weersomstandigheden kunnen en waar u ook heel flexibel mee bent.

 

Een breed aanbod aan

LCD schermen

Bij IP Digital verkopen we een groot aantal verschillende schermen. Het is zodoende mogelijk om het scherm dat u kiest helemaal op uw zaak af te stemmen. We hebben in ons assortiment LCD schermen in meerdere verschillende stijlen en formaten. U kunt al een klein LCD scherm in uw winkel of restaurant ophangen, maar we hebben ook grote schermen op voorraad. Dit zijn heldere, duidelijke schermen waar alle kleuren in uw boodschap goed op naar voren komen. U kunt er ook voor kiezen om een scherm in een zuil aan te schaffen, waarbij u de zuil ook nog eens helemaal op de stijl van uw zaak aan kunt passen. Maar we hebben ook een Ultra Wide LCD scherm in de aanbieding waarmee u indruk maakt op uw klanten en waarmee elke boodschap extra goed blijft hangen.

 

Meer weten over

Led Schermen?

Bij IP Digital hebben we speciale software ontwikkeld waarmee het heel eenvoudig is om de informatie op uw schermen aan te passen. Als u met een tablet of smartphone overweg kunt, dan kunt u ook overweg met onze narrowcasting software. Pas eenvoudig de tekst aan op uw scherm, zet hier mooie, duidelijke foto’s bij of laat hier zelfs een filmpje op zien. Zo weet u zeker dat uw klanten, bezoekers of gasten altijd helemaal op de hoogte zijn van wat er nieuw is bij u, en welke aanbiedingen ze echt niet mogen missen! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over digital signage, narrowcasting en de prachtige schermen die wij kunnen leveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.