De experts op het gebied van Digital Signage

De experts op het gebied van Digital Signage
Precies die informatie geven die u met ze wilt delen

De experts op het gebied van Digital Signage

Digital signage is een unieke manier om uw klanten of gasten precies die informatie te geven die u met ze wilt delen. U kunt daarbij ook direct inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Heeft u een winkel waar u wisselende producten verkoopt, of waar u steeds nieuwe aanbiedingen heeft? Dan past u de informatie die u weergeeft eenvoudig aan. Geen noodzaak om constant naar de drukker te lopen en nieuwe posters te laten drukken. IP Digital is uw partner als het aankomt op digital signage en narrowcasting. Wij hebben een oplossing die bijzonder gebruiksvriendelijk is en waarmee u onbeperkte mogelijkheden heeft.

 

Digital signage

In Nederland

IP is een bedrijf dat al tientallen jaren actief is op het gebied van bewegwijzering. Sinds 2008 hebben wij ons gestort op de digitale variant hiervan, digital signage. We hebben hiervoor gekozen omdat we inzagen dat dit een perfecte manier is voor een bedrijf om klanten eenvoudig op de hoogte te brengen van de informatie die u met ze wilt delen. In plaats van een statisch bord dat altijd dezelfde informatie laat zien, heeft u nu de beschikking over een beeldscherm waarop u precies dat kunt laten zien wat u maar wilt. Dit noemt men narrowcasting. Het laten zien van televisiebeelden aan een groot publiek, zoals bijvoorbeeld televisie omroepen doen, heet broadcasting. Narrowcasting is zodoende echt het tegenovergestelde hiervan. U bepaalt wat er op de schermen in uw winkel of bedrijf wordt vertoond.

 

de impact van

Digital Signage

De toepassingen voor digital signage en narrowcasting zijn legio. Heeft u bijvoorbeeld een horecagelegenheid met een constant wisselende menukaart? Dan gebruikt u een digitale menukaart om deze aan uw klanten te laten zien. Deze kunt u bijvoorbeeld achter de balie ophangen, zodat uw klanten eenvoudig kunnen zien welke aanbiedingen er vandaag allemaal voor ze klaarstaan. Met een digitale menukaart horeca ondersteunen is iets wat IP Digital nu alweer heel wat jaren doet. Maar deze schermen zijn natuurlijk niet alleen maar handig in een restaurant of snackbar. Ook een sportschool, vakantiepark, zalencentrum, winkel, bioscoop of andere gelegenheid kan de communicatie naar de klanten toe enorm verbeteren met digital signage van IP Digital.

 

De mogelijkheden van

Digital Signage

Digital Signage is de perfecte manier om uw klanten zo goed mogelijk duidelijk te maken wat voor keuzes ze bij u hebben. Zo hebben wij meerdere verschillende producten klaarstaan die u direct in kunt gaan zetten voor digital signage en narrowcasting. Wilt u een zuil hebben waar u gasten of klanten de weg mee kunt wijzen? Of juist een multimediaal scherm waar ook filmpjes op vertoond kunnen worden? We verkopen meerdere verschillende producten, die u helemaal op de stijl van uw gelegenheid kunt laten aansluiten. De producten die wij verkopen zien er niet alleen mooi en duidelijk uit, ze zijn ook zeer eenvoudig te bedienen. Wij leveren deze producten altijd met onze eigen software, die er speciaal op is gebouwd om u zo gebruiksvriendelijk mogelijk van dienst te zijn. Wilt u een aanpassing maken op een bepaalde zuil in uw winkel? Met een paar klikken kunt u deze aanpassingen direct laten zien.

 

Waarom zou u gebruik maken van

Digital Signage?

Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom u gebruik zou maken van digital signage in Nederland. Zo is het een manier van reclame maken en informatie verschaffen die kosten- en tijdbesparend werkt. U hoeft geen nieuwe aanplakbiljetten of menu’s te laten drukken, wat tijd en geld kost. U zet de nieuwe informatie gewoon direct op het digitaal informatiescherm. Een mooi, duidelijk scherm is ook een echte aandachtstrekker. Daar komt bij dat dit een mooie, directe manier is om met uw klanten te communiceren. U kunt direct inspelen op trends of ontwikkelingen in het nieuws. Daar komt bij dat u de schermen ook kunt gebruiken om uw klanten te vermaken als zij langere tijd moeten wachten. Laat uw klanten nieuws of filmpjes zien, uiteraard afgewisseld met nieuws en aanbiedingen van uw bedrijf. Tot slot, de mogelijkheden met een digitaal informatiescherm zijn schier eindeloos. Als u het kunt bedenken, dan kunt u het ook eenvoudig op het scherm zetten!

 

Meer weten over

Digital Signage en IP Digital?

Als u vragen heeft over digital signage en wat wij als bedrijf voor u kunnen betekenen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We spreken dan de mogelijkheden met u door die wij u te bieden hebben en leggen u uit hoe u uw communicatie met uw klanten of gasten sterk kunt verbeteren. Met de digital signage oplossingen van IP Digital gaat u op klantvriendelijke wijze aan de slag met de toekomst van communicatie naar de mensen toe. Doordat wij alles zelf produceren, zowel de zuilen als de software die hier op draait, hebben we een unieke ervaring en kennis op dit gebied. Onze oplossingen worden dan ook tot ver buiten onze landsgrenzen gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.