Eenvoudig informatie delen met een Digital Signage Player

Eenvoudig informatie delen met een Digital Signage Player

Onze Digital Signage Player is bijzonder gebruiksvriendelijk

Eenvoudig informatie delen met een Digital Signage Player

Bij IP Digital hebben we een digital signage player ontwikkeld waarmee u eenvoudig informatie kunt delen met uw klanten, gasten of bezoekers. Deze digital signage player is bijzonder gebruiksvriendelijk. Pas met een paar drukken op de knop of aanrakingen van een touchscreen de tekst aan die op het scherm wordt vertoond, verander de foto’s die u laat zien of voeg een leuke, aansprekende bedrijfsvideo toe. IP Digital is toonaangevend op het gebied van digital signage en wij gaan graag aan de slag om ook u verder te helpen op het gebied van digital signage oplossingen.

 

Het belang van goede

Digital Signage

Wat digital signage precies inhoudt? Dat is makkelijk uit te leggen. Het is voor elk bedrijf of instelling belangrijk om informatie te delen met uw klanten of bezoekers. Vroeger gebeurde dit voornamelijk door statische, gedrukte borden met informatie. Tegenwoordig gebruiken we hiervoor mooie, heldere lcd-schermen waarop u roterende informatie kunt laten zien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nieuw menu, een aanbieding, gewijzigde route informatie, etcetera. Dankzij de door IP Digital geleverde digital signage player is het eenvoudig om aanpassingen te maken in de informatie die u laat zien.

 

Meer weten over onze

Digital Signage Player

Met een Digital Signage Player van IP Digital haalt u een softwareoplossing in huis die van alle markten thuis is. Wij hebben deze speler zelf ontwikkeld en kunnen hier dan ook eenvoudig mogelijkheden voor u aan toevoegen. Met ons digitale display heeft u zodoende een buitengewoon flexibele manier om informatie aan uw klanten of gasten te laten zien. We vertellen u hier graag meer over. Stelt u ons al uw vragen over de uitgebreide mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

 

Meer weten over onze

Digital Signage Player?

Als u interesse heeft om meer te weten te komen over narrowcasting, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We nemen graag al onze mogelijkheden eens met u door.

Leave a Reply

Your email address will not be published.