Betere informatie-uitwisseling met de Digitale Displays van IP Digital

Betere informatie-uitwisseling met de Digitale Displays van IP Digital
Mooie, duidelijk manieren om informatie mee te delen

Betere informatie-uitwisseling met de Digitale Displays van IP Digital

Het is voor een bedrijf of instelling belangrijk om altijd zo duidelijk mogelijke informatie uit te wisselen met klanten of gasten. Vroeger werden hier aanplakborden en posters voor gebruikt. Mooie, duidelijk manieren om informatie mee te delen, maar niet erg flexibel. Als u een snackbar had met een nieuwe aanbieding, dan moest u hier een nieuwe poster voor laten drukken, met alle kosten en tijd die dit zou kosten. Met het digitale display van IP Digital is dit niet meer nodig. U kunt eenvoudig de informatie aanpassen met behulp van onze digital signage player.

 

Aan de slag met een handig

Digitaal Display

Met ons digitale display bent u zeer flexibel als het aankomt op het delen van informatie met uw klanten of gasten. U maakt met de speler die wij zelf hebben ontwikkeld in een handomdraai aanpassingen. Verander de tekst, voeg een mooie foto toe of zet er een filmpje bij waardoor alles nog duidelijker wordt. U kunt zelfs leveranciers laten adverteren op uw digitale display om zo uw eigen kosten zoveel mogelijk te drukken. De mogelijkheden zijn legio, de resultaten prachtig. Wij hebben namelijk altijd schermen die er mooi en strak uitzien en die al uw bezoekers zeker op zullen vallen.

 

Meer weten over het IP Digital

Digitale Display?

Met het digitale display van IP Digital weet u zeker dat u een oplossing in huis haalt die helemaal geperfectioneerd is. Wij hebben namelijk een speler ontwikkeld die u zo kunt gebruiken, zonder hier ingewikkelde instructies voor te moeten doornemen. We kunnen zelf voor u aanpassingen maken als het op de functies aankomt, maar u kunt de unieke app store in ons platform gebruiken. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, alsmede over de redenen waarom wij het toonaangevende bedrijf op dit gebied zijn. Niet alleen in Nederland, maar ook buiten onze landsgrenzen.

 

Meer weten over

Digitale Displays?

Als u interesse heeft om meer te weten te komen over narrowcasting, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We nemen graag al onze mogelijkheden eens met u door.

Leave a Reply

Your email address will not be published.