IP Digital is de expert op het gebied van narrowcasting en digital signage

IP Digital is de expert op het gebied van narrowcasting en digital signage

IP Digital is de expert op het gebied van narrowcasting en digital signage

Effectiever informatie delen met behulp van narrowcasting

Heeft u wel eens gehoord van narrowcasting? Dit is een manier van beelden en informatie uitzenden waarbij slechts een klein publiek wordt bereikt. Denk bijvoorbeeld aan de bezoekers van uw restaurant of eetcafe, bezoekers aan uw beursgebouw, ziekenhuis of gemeentehuis, of klanten in uw winkel. U laat dan op de schermen informatie zien die relevant is voor bezoekers, maar ook bijvoorbeeld de laatste aanbiedingen voor uw klanten. Het is met een interactief scherm zelfs mogelijk voor uw bezoekers om zelf de informatie te zoeken die ze nodig hebben, of om een bestelling te maken en af te rekenen. IP Digital is de expert op het gebied van narrowcasting en digital signage. Wij zorgen ervoor dat u een digitaal display in uw zaak heeft hangen waar uw klanten informatie uit kunnen halen, maar ook door geïnspireerd kunnen raken.

Het principe achter

Narrowcasting

Narrowcasting is de tegenhanger van broadcasting. Het bekendste voorbeeld van broadcasting is natuurlijk onze televisie. Hier worden uitzendingen op vertoond die speciaal voor een groot publiek worden gemaakt en die ook op een groot aantal schermen tegelijk te zien zijn. Bij narrowcasting is dit niet het geval. De uitzendingen die hiervoor zijn gemaakt, zijn slechts te zien op een zeer beperkt aantal schermen, over het algemeen ook op een enkele locatie. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld uw bedrijf of horecagelegenheid. Letterlijk is narrowcasting een vorm van communicatie waarbij publiek op een enkele locatie bereikt wordt met een zeer beperkt netwerk van audiovisuele systemen. Dit is voor een bedrijf een mooie, handige en betaalbare manier om informatie te delen met anderen. Deze informatie is eenvoudig aan te passen met behulp van speciale software, zoals bijvoorbeeld de software die door IP Digital hiervoor is ontwikkeld.

De mooiste narrowcasting

Schermen bij IP Digital

Narrowcasting komt het beste tot zijn recht op een mooi scherm. Bij IP Digital koopt u een narrowcasting scherm dat er prachtig uitziet en waarmee uw klanten altijd goed kunnen zien wat er die dag belangrijk is. We verkopen narrowcasting schermen in een groot aantal verschillende uitvoeringen. U kunt natuurlijk een groot scherm in uw winkel ophangen om daar een groot aantal mensen tegelijkertijd mee te bereiken. Maar wij hebben in ons assortiment ook kleine schermen en speciale zuilen, die u helemaal aan de stijl van uw eigen bedrijf of organisatie aan kunt passen. Dit zijn schermen van de hoogste kwaliteit, die wij speciaal aan u kunnen leveren. We hebben een groot aantal schermen geleverd aan verschillende klanten in binnen- en buitenland, waarbij deze altijd tot grote tevredenheid door onze klanten worden gebruikt.

Meer weten over

Narrowcasting?

Als u interesse heeft om meer te weten te komen over narrowcasting, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We laten u dan weten wat wij u allemaal voor mogelijkheden te bieden hebben. Het is daarbij belangrijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Als u alleen wat informatie wilt laten zien met hier en daar een foto, dan is dat natuurlijk mogelijk. Maar u kunt ook filmpjes toevoegen aan uw schermen of hier geheel interactieve schermen van maken. Zo hebben uw klanten pas echt alle informatie die ze nodig hebben binnen handbereik! We nemen graag al onze mogelijkheden eens met u door.

Leave a Reply

Your email address will not be published.