Vervoersbranche

LCD TV and row of purple chair at airport in Hongkong

Aankomst- en vertrektijden

Op treinstations en luchthavens worden al sinds jaar en dag de aankomst- en vertrektijden vertoond, maar met de hedendaagse digital signage is het integreren met bestaande aankomst/vertrek databases pas het begin van alle mogelijkheden.

Een oplossing bij elk soort transport

Met de software van IP Digital kan digital signage gebruikt worden voor het tonen van reisschema’s, advertenties, interactieve reclame en diverse andere toepassingen. Vliegvelden, treinen, cruiseschepen, busstations. De software van IP kan overal gebruikt worden. Neem contact met ons op om mee te leren over onze digital signage oplossingen voor vervoersbedrijven.

Blank billboard in modern interior hall at airport.
Wat zijn de voordelen?
  • Passagiers efficiënt verplaatsen binnen terminals
  • Informatie geven over de weersvoorspelling
  • Reclame tonen van vervoersbedrijven
  • De verkopen van producten van leveranciers in de terminals verhogen
  • Passagiers de mogelijkheid bieden om kaartjes te kopen
  • Bezoekers begeleiden richting de nabij gelegen hotels of andere locatiesBent u geïnteresseerd om dealer te worden van onze producten?

IP Digital verkoopt haar producten alleen via de professionele vakman. Wilt u onze producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. info@ipdigital.nl of bel +31 (0)347 328080

@ipdigitalnl

Beste relaties, KPN ligt er sinds eergisteravond uit, wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar. @KPNzakelijk al 36 uur! Belachelijke service!3 jaar ago

IP Digital Signage Solutions B.V.

© 2016 IP Digital Signage Solutions B.V. - All Rights Reserved