Supermarkten

photodune-860101-shopping-xs

Interactieve winkelervaring

In supermarkten kan digital signage zorgen voor een interactieve winkelervaring voor de klanten en het koopgedrag positief beïnvloeden en zo zorgen voor meer omzet. Diverse maten panels kunnen strategisch geplaatst worden in de schappen en bij binnenkomst.

Meer met touchscreens

Zuilen met een touchscreen kunnen gebruikt worden door klanten om te bladeren door de wekelijkse aanbiedingen of routing door de winkel. Hierop kunnen ook de commercials vertoond worden van de supermarkt. Met het plaatsen van een zuil bij de entree van de supermarkt worden klanten welkom geheten.

superma 3
superma 3

Pakkende boodschappen verhogen de omzet

Met interactieve en pakkende boodschappen op de panels kan er in een schap een bepaald product worden uitgelicht. Dit zorgt voor extra inkomsten van de supermarkt. De leveranciers kunnen advertentieruimte inkopen. Via de software van IP Digital kunnen de panels vanuit één centraal punt bestuurd worden.

Bent u geïnteresseerd om dealer te worden van onze producten?

IP Digital verkoopt haar producten alleen via de professionele vakman. Wilt u onze producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. info@ipdigital.nl of bel +31 (0)347 328080

@ipdigitalnl

Beste relaties, KPN ligt er sinds eergisteravond uit, wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar. @KPNzakelijk al 36 uur! Belachelijke service!3 jaar ago

IP Digital Signage Solutions B.V.

© 2016 IP Digital Signage Solutions B.V. - All Rights Reserved