SunBriteTV de enige echte televisie voor buiten

Ontdek SunBriteTV. Dit merk verandert uw mening over televisiekijken. Met deze televisie wordt uw tuin uw woonkamer. De televisies van SunBriteTV zijn betrouwbaar en duurzaam, zijn bestand tegen regen, sneeuw, mist, een hoge luchtvochtigheid en hitte.

SunBriteTV heeft drie productlijnen. De Signature Series is een televisie voor consumenten, voor thuisgebruik. De Pro Series en Marquee Series zijn speciaal ontwikkeld en gebouwd voor permanente buitenplaatsing in direct zonlicht.

Met SunBriteDS, voor digital signage, levert SunBriteTV oplossingen voor de professionele markt.

Signature Series
Deze prachtige flatscreen televisie is klaar voor permanent buitengebruik. De Signature Series is perfect om televisie te kijken in de tuin, op het terras, op de patio of aan het zwembad. Deze televisie is weerbestendig en heeft een robuust aluminium exterieur en is afgewerkt met een poedercoating.
Pro Series

Televisiekijken in direct zonlicht is mogelijk met de Pro Series. De technologie, de ‘700 NIT Enhanced Solar Tolerance’, maakt het mogelijk het display te gebruiken in direct zonlicht, zonder dat er ‘isotropic effecten’ ontstaan (isotropic betekent dat er bij gebruik in direct zonlicht zwarte vlakken op het display ontstaan). Met een zeer sterke gepoedercoate aluminium behuizing, beschermend frontpaneel en gerenommeerd verwarmings- en koelsysteem heeft deze televisie tientallen onderscheidingen ontvangen en kan feilloos worden gebruikt in elk klimaat op aarde.

Marquee Series

De Marquee Series is een display voor professioneel buitengebruik. Deze televisie heeft een ultra bright 2000 NIT display waardoor het display te gebruiken is in direct zonlicht zonder dat er ‘isotropic’ effecten ontstaan. Uitgerust met een ambient light sensor kan de televisie gedimd worden bij specifieke wensen van de gebruiker.

Dit type televisie is speciaal gebouwd voor professioneel gebruik en daarom de beste keuze voor een buiten oplossing voor digital signage.

marquee
Klik op de afbeelding hieronder om het item van RTL nieuws over SunBriteTV te bekijken
brute beeldbuis rtl

Bent u geïnteresseerd om dealer te worden van onze producten?

IP Digital verkoopt haar producten alleen via de professionele vakman. Wilt u onze producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. info@ipdigital.nl of bel +31 (0)347 328080

@ipdigitalnl

Beste relaties, KPN ligt er sinds eergisteravond uit, wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar. @KPNzakelijk al 36 uur! Belachelijke service!3 jaar ago

IP Digital Signage Solutions B.V.

© 2016 IP Digital Signage Solutions B.V. - All Rights Reserved