Digital Signage inzetten in de sportschool

Attractive woman working out in gym

Virtuele instructie

Digital signage is perfect om in te zetten in sportscholen. Vooral wanneer de sportschool in kwestie gebruik maakt van methoden zonder instructeurs, waarbij deelnemers les krijgen via een scherm, zijn de toepassingen van IP Digital ideaal. Door het plaatsen van een full HD videowall met kwaliteitsspeakers ervaren leden dezelfde dynamiek en actie als dat zij les zouden krijgen van een ‘echte’ instructeur.

Compleet overzicht

Via displays in de centrale ruimten, bijvoorbeeld bij binnenkomst, kunnen nieuwsitems of reclameboodschappen getoond worden, maar ook het lesrooster zodat de bezoekers kunnen zien wanneer de volgende les start en zij kunnen deelnemen. Met de software is dit eenvoudig in te stellen.

.

Weight lifting equipments in a club gym.
Gym Interior Design at  Healthcare Clinic

Het bespaart kosten

Energie- en kostenbesparing komt de sportschool ten goede dankzij de automatische power on/off functie. Hiermee kan er ingesteld worden hoe laat de panels aan moet gaan en wanneer zij moeten uitschakelen. Zo voorkomt de sportschool dat de panels operationeel zijn buiten openingstijd en staat het systeem nooit onnodig aan.

Hoe kan een display van IP Digital ingezet worden bij een sportschool?

Uitgebreide mogelijkheden
Overzicht
Een display kan een compleet overzicht geven van bijvoorbeeld het lesrooster. Leden weten precies op welke tijd en in welke ruimte zij moeten zijn voor een (groeps)les.
Verwelkomen
Verwelkom nieuwe of jarige leden met een persoonlijke boodschap op het display.
Informeren
Communiceer met bezoekers en leden van uw sportschool door mededelingen, kortingsacties of nieuwsberichten te publiceren.
Besparen
Sportscholen besparen tijd en kosten met digital signage. Vooral op drukwerkkosten is een grote besparing te behalen.
Automatisch in- en uitschakelen
Door tijdsinstellingen kunnen displays automatisch in- en uitgeschakeld worden. Hierdoor staan de displays niet onnodig aan.
Virtuele lesmethoden
Altijd en overal kunnen sporten onder begeleiding. Met digital signage is dit mogelijk. Een virtuele instructeur vertelt de deelnemers via het display wat te doen.

Benieuwd hoe digital signage toegepast in sportscholen eruit ziet?
Bel ons op nummer 0347 32 80 80 en maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd om dealer te worden van onze producten?

IP Digital verkoopt haar producten alleen via de professionele vakman. Wilt u onze producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. info@ipdigital.nl of bel +31 (0)347 328080

@ipdigitalnl

Beste relaties, KPN ligt er sinds eergisteravond uit, wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar. @KPNzakelijk al 36 uur! Belachelijke service!3 jaar ago

IP Digital Signage Solutions B.V.

© 2016 IP Digital Signage Solutions B.V. - All Rights Reserved