IP Iphone Style LCD
Helder full HD display, ingebouwde player, eenvoudig in gebruik.
Van 7 tot en met 84 inch.

Met een IP Digital display met ingebouwde player zijn er geen excuses meer om niet te beginnen met digital signage! Dankzij het heldere Full HD display missen klanten of medewerkers geen boodschappen meer. Met de eenvoudige software zijn een tot honderden displays via de cloud te benaderen.

Aansturing via de cloud.

De software is webbased, wat betekent dat er via de webbrowser ingelogd kan worden en de software direct beheerd kan worden. Door de netwerkaansluiting kan het display ook gemakkelijk in een netwerk geïnstalleerd worden. Via de optionele Wi-Fi of 3G module kan de player vanaf elke locatie aangestuurd worden. Doordat de beheersoplossing dan via de cloud te bereiken is plaatsonafhankelijk beheren van digital signage uitingen een feit! Maak met de handige sjablonen pakkende boodschappen die op het display getoond moeten worden.

5OBDJ1xuV5_19dNTTuIKtzdCb055NcBjBmtWujy2XeM
Draadloos beheren via Android besturingssysteem.

De ingebouwde IP Player is een betrouwbare mediaspeler gebaseerd op het Android besturingssysteem, die draadloos werkt. Er is gebruik gemaakt van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Op de plaats waar het publiek komt kunnen boodschappen op het scherm worden getoond, die via het internet of via een netwerkverbinding worden aangestuurd.

Digital signage ontdekken door plug & play.

Dit display is voorzien van de ingebouwde IP digital signage software waarmee eenvoudig diverse sjablonen gemaakt kunnen worden, zowel in liggend als staand formaat. Met de software kunnen playlists worden samengesteld, zodat boodschappen in de gewenste volgorde worden afgespeeld. De player speelt videobestanden af in Full HD kwaliteit met stereo geluid. Hierdoor levert de software de best mogelijke interactieve presentatie in combinatie met het display. Het is ontworpen om foutloos en direct (plug and play) de wereld van digital signage te ontdekken.

Eenvoudige software.

De software is een web-oplossing. Dit betekent dat de player via de internetbrowser te beheren is. Met de software maakt het niet uit hoeveel players er beheert moeten worden, onze software voorziet in het beheer van een ongelimiteerd aantal. Hiervoor kan de managementtool gebruikt worden.

Voor het ontwerpen van sjablonen hebben wij een handig content management systeem ontwikkeld. Playlists kunnen eenvoudig samengesteld worden en lay-outs kunnen simpel worden gewijzigd.

Kenmerken en voordelen.
  • Full HD 1080P
  • HDMI uitgang
  • Ondersteuning van video-in (Live TV, Camera etc.)
  • RS232 Control ondersteund
  • Antistatisch, trekt geen stof aan

Bent u geïnteresseerd om dealer te worden van onze producten?

IP Digital verkoopt haar producten alleen via de professionele vakman. Wilt u onze producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. info@ipdigital.nl of bel +31 (0)347 328080

@ipdigitalnl

Beste relaties, KPN ligt er sinds eergisteravond uit, wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar. @KPNzakelijk al 36 uur! Belachelijke service!3 jaar ago

IP Digital Signage Solutions B.V.

© 2016 IP Digital Signage Solutions B.V. - All Rights Reserved