Digitale menuborden

smashburger-digital-signage

Verbeter uw productpresentatie

Panels van IP Digital met daarop digitale menukaarten helpen klanten sneller een keuze te maken en zorgen voor een betere productpresentatie. Wijzigingen in de menukaart doorvoeren, of bijvoorbeeld in het assortiment, in de prijzen of voor acties zijn kinderspel. Het vergroot ook de flexibiliteit van het restaurant.

Wat zijn de voordelen?
  • Door op het juiste moment gerichte acties te tonen kunnen restaurants hun omzet verhogen. De juiste boodschap kan klanten overhalen om een actieproduct toe te voegen aan hun bestelling.
  • Omzetverhoging is ook te realiseren door diverse cross- en upsellingacties. Restaurants kunnen op de panels geautomatiseerd de menukaarten en prijzen per moment van de dag aanpassen. Bijvoorbeeld ontbijtacties, lunchaanbiedingen of korting in de avond op dagverse producten.
  • Met de software van IP Digital is het heel eenvoudig om acties op te zetten en updates te plaatsen dankzij de eenvoudig te hanteren sjablonen. Met de software kunnen zowel op locatie of vanuit een centrale plaats alle devices en panels bestuurd worden.
  • Kosten voor personeel kunnen verlaagd worden dankzij het inzetten van interactieve zuilen en digitale menukaarten.
  • De wachttijd voor de klanten neemt af doordat bestellingen geautomatiseerd en daarmee versneld kunnen worden.
  • Met digitale menuborden is informatie altijd actueel en kunnen kosten voor print- en drukwerk verlaagd worden.
  • De klantbeleving wordt verbeterd en de impact van de informatie verhoogd door de boodschap op het panel interactief en dynamisch te maken.
  • De oplossingen van IP Digital kunnen niet alleen de klanten dienen. De panels zijn breed inzetbaar en kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor het trainen van personeel.Bent u geïnteresseerd om dealer te worden van onze producten?

IP Digital verkoopt haar producten alleen via de professionele vakman. Wilt u onze producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. info@ipdigital.nl of bel +31 (0)347 328080

@ipdigitalnl

Beste relaties, KPN ligt er sinds eergisteravond uit, wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar. @KPNzakelijk al 36 uur! Belachelijke service!3 jaar ago

IP Digital Signage Solutions B.V.

© 2016 IP Digital Signage Solutions B.V. - All Rights Reserved