Wat bieden wij onze dealers?

Met reeds 35 jaar ervaring als fabrikant in de lichtreclame en de LED, willen wij jou met de producten van IP digital dezelfde belofte doen als bij onze andere producten. Namelijk: 100% tevredenheid, service en kwaliteit. Dit doen wij door jou ondersteuning te bieden bij vragen, jou te adviseren bij het vervullen van de wens van de klant, jou op te helpen bij marketinguitingen, jou op te leiden, maar bovenal door onze all inclusive garantie.

Waar zorgen wij voor?

De beste kwaliteit. Wij leveren je altijd de beste kwaliteit en prijs. Met onze high end producten, kun je er van op aan dat je jouw klant het beste van het beste kunnen bieden op het gebied van digital signage. Hoe wij onze beloften nakomen lees je in onze kwaliteitsbelofte.

De beste prijs. Wanneer je zelf over voorraad van onze producten wilt beschikken, bijvoorbeeld voor het snel of per direct uitleveren aan je klant, dan ontvang je van ons de beste deal bij grote bestellingen. Met aantrekkelijke staffelkortingen heb je dus voordelig de producten in (eigen) huis.

De beste service. Defecten aan een product of een geleverde bestelling is niet correct? Geen zorgen, je kunt ons makkelijk bereiken per e-mail en ook onze retourprocedure staat helder uitgelegd op deze website. Natuurlijk kun je ons ook even bellen om te laten weten dat er iets niet klopt.

Heldere communicatie over levertijden. Niets is zo vervelend om je klanten te moeten teleurstellen en dat begrijpen wij! Wij zullen er daarom alles aan doen om jou tijdig laten weten wanneer wij welke producten leveren zodat je duidelijkheid kunt geven aan je klant

Onze dealertrainingen maken je tot een expert!

IP Digital zorgt ervoor dat je als dealer weet wat je klanten kunt aanbieden.
Via onze producttrainingen leren we je graag hoe eenvoudig onze oplossingen zijn en dat je geen ICT’er hoeft te zijn om ermee te werken. Hoe installeer je de player? Wat is de beste opzet? Hoe maak je een template? Hoe ga je om met errors? Van beginner tot expert, we helpen je graag.

Daarnaast bieden wij onze dealers handige marketingtips. Hoe zet je onze digital signage producten in bij je klant? Wat biedt je aan? Hoe geef je een goede presentatie? Hoe overtuig je je klant? Hoe sluit je een deal? Het zijn slechts voorbeelden van zaken waarop je antwoord krijgt door het volgen van één van onze dealertrainingen.

In ons Sign Center in Vianen geven wij algemene trainingen en trainingen op maat.

Meer weten of inschrijven voor één van onze trainingen? Stuur een mail naar info@ipdigital.nl of bel naar 0347-328080.

Bent u geïnteresseerd om dealer te worden van onze producten?

IP Digital verkoopt haar producten alleen via de professionele vakman. Wilt u onze producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. info@ipdigital.nl of bel +31 (0)347 328080

@ipdigitalnl

Beste relaties, KPN ligt er sinds eergisteravond uit, wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar. @KPNzakelijk al 36 uur! Belachelijke service!3 jaar ago

IP Digital Signage Solutions B.V.

© 2016 IP Digital Signage Solutions B.V. - All Rights Reserved