Broodjeszaak/Fastfood

Retro style interior

Gerichte acties met digital signage

Digital signage in fastfoodzaken biedt ondernemers alle mogelijkheden om upselling en crosselling te vergroten. Met gerichte acties kan het consumentengedrag meetbaar worden beïnvloed. Vaak bevinden fastfoodrestaurants zich op diverse plaatsen: in (winkel)centra, attractieparken, bij benzinestations en stations. Allemaal locaties waar een groot aantal voorbijgangers zich dagelijks langs begeeft.

Interactief informatief

Voor een fastfoodrestaurant is digital signage een ideale manier om gericht boodschappen over te brengen aan gasten. Vanwege de verschillende locaties waar de restaurants gevestigd zijn, is het ideaal om specifieke aanbiedingen te tonen voor treinreizigers of voor families die in een attractiepark zijn.

Chef using digital tablet with TV screen in the background
Portrait of a waitress showing a digital tablet at the coffee shop
Uit onderzoek is gebleken dat bij gerichte reclame frisdrankverkopen met zo’n 7% stegen. Ook de frequentie waarmee een boodschap voorbijkomt is een belangrijk aspect.

Bent u geïnteresseerd om dealer te worden van onze producten?

IP Digital verkoopt haar producten alleen via de professionele vakman. Wilt u onze producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. info@ipdigital.nl of bel +31 (0)347 328080

@ipdigitalnl

Beste relaties, KPN ligt er sinds eergisteravond uit, wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar. @KPNzakelijk al 36 uur! Belachelijke service!3 jaar ago

IP Digital Signage Solutions B.V.

© 2016 IP Digital Signage Solutions B.V. - All Rights Reserved